بلاگر در لغت به معنای وبلاگ نویس است. بنابراین در ادامه قصد داریم که در ابتدا شرح دهیم وبلاگ چیست و سپس توضیح دهیم به چه کسی وبلاگ نویس میگویند.
- آیا افرادی هستند که فعالیت های روزمره ی خانهی خود را منتشر میکنند و به والدین، نکات تربیت فرزند و دستور پخت غذا میدهند؟
- آیا افرادی هستند که به دیگران آموزش میدهند چطور میلیونر شوند؟
- آیا افرادی هستند که داستان سفر خود را برای شما منتشر میکنند؟
- و یا افرادی که زندگی روزمره ی خود را با بزرگنمایی به شما نشان میدهند؟
بله همه ی این موارد مثالهایی از بلاگری است اما فقط به اینها ختم نمیشود.
طبق تعریف لغت نامهی معین تعریف بلاگ بدین صورت است: ” مخفف وب لاگ، نوعی سایت اینترنتی شخصی که در آن آثار، نقطه نظرها، تصاویر شخصی یا عمومی صاحب سایت درج شده است.” این مفهوم شاید گستردهتر باشد اما برای ساده سازی آن، وبلاگ را اینگونه تعریف میکنیم: منبع مستقلی از اطلاعات که به طور مرتب و منظم محتوای تازه منتشر میکند.
چه چیز خاصی در این مورد وجود دارد؟
پیش از اینکه اینترنت و این بستر به وجود بیاید، یک فرد معمولی شانس کمی داشت تا بتواند افکار و عقایدش را منتشر کند و از خودش بگوید. ارتباطات در این زمینه محدود به مکالمه با دوستان و همکاران بود. اگر خوش اقبال بودید نهایتا میتوانستید با چاپ کتاب بر دیگران تاثیر بگذارید و عقاید خود را بیان کنید.
وبلاگ نویسی یک فرصت شگفت انگیز است که میتوان از طریق آن ایده و نظرات، دانش و هرچیز دیگری را با دیگران به اشتراک بگذارید. بستر مناسبی است که این امکان را به افراد معمولی میدهد تا صدای خود را به گوش میلیونها نفر در جهان برسانند.
آزادی بیان یکی دیگر از ویژگی های خارق العاد ی این بستر است. این فضا کاملا تحت کنترل است و کسی توانایی سانسور کردن گفته ها و موضوعاتی که به آنها میپردازید را ندارد. هیچ کس قبل از این که پست وبلاگ خود را منتشر کنید از شما مدرک تخصص در رسانه های اجتماعی دریافت نمیکند!!
بلاگری چیست؟
در واقع بلاگرها افرادی هستند که دراین محیطی که شرح داده شد فعالیت میکنند. در این زمینه های مختلف تولید محتوا میکنند و نظر دیگران را به خود جلب میکنند. فعالیت آنها در زمینه ی موضوعاتی است از قبیل:
- مد و لباس
- غذا
- دکوراسیون
- اقتصاد
- سفر
- و …
این بلاگرها اکثرا با فعالیت در شبکه های اجتماعی میتوانند کسب درآمد داشته باشند. چرا که بلاگری برای آنها شهرت نسبی ای به وجود میاورد و از طریق به درآمد میرسند.
اگر بخواهیم تعریف دقیق تری ازبلاگر ارائه کنیم، بهتر است انواع آن را ذکر کرده تا دیدگاه بهتری به این موضوع پیدا کنیم.
-
بلاگر مد و لباس (Fashion Blogger)
فردی است که در زمینه مد و لباس فعالیت میکند و از قدرت این رسانه استفاده میکند تا با ترغیب دنبال کنندگان خود سبک خاصی از پوشش و استایل را رواج دهد. این سبک از بلاگری محدود به جنسیت و سن به خصوصی نمیشود و تمام خوش پوشان این عرصه میتوانند با فراگرفتن دانش بلاگری در این زمینه فعالیت کنند.
-
بلاگر زیبایی (beauty blogger)
بیوتی بلاگرها افرادی هستند که در زمینه آرایشی و بهداشتی کار می کنند. فعالیتهای یک بیوتی بلاگر میتواند در قالب نقد و بررسی لوازم آرایشی باشد. این اشخاص عموما در رابطه با کیفیت و ماندگاری لوازم آرایشی صحبت میکنند و هر تجربهای در این زمینه داشته باشند، با مخاطبین خود در میان میگذارند. البته باید مسائل دیگر مانند وسایل مراقبتی پوست و مو را هم به آن اضافه کرد. این افراد محصولات شرکت های مختلف را تبلیغ می کنند تا مردم و افراد دیگر را ترغیب کنند از محصولات آن شرکت استفاده کنند.
-
بلاگر سفر و گردشگری (travel blogger)
این افراد دائم السفر می باشند و به قول معروف خانه آنها بر روی دوششان می باشند. تراول بلاگرها یکسره در حال مسافرت می باشند. این شغل بهترین انتخاب برای کسانی است که عاشق سفرند و یک جا بند نمیشوند. یک بلاگر سفر خودش رئیس خودش است، تجربیات سفرش را مینویسد، با دیگران به اشتراک میگذارد و از این طریق کسب درآمد میکند و دنیا را زیر پا میگذارد
-
بلاگر غذا و خوراک (Food Blogger)
این افراد را با نام تیستر هم صدا می زنند. کار این افراد این است که به رستوران های شهرهای مختلف سر می زنند و غذاهای آنها را تست می کنند. فودبلاگرها، از معرفی مقصدهای شکم گردی، درآمد دارند. مخصوصا اگر مخاطب زیادی داشته باشند.تیسترها، امروزه واقعیتی در اینستاگرام هستند که روش درآمد زایی اینترنتی را می دانند. جالب است بدانید که رقابت بین فود بلاگرها هم بسیار داغ است. اما از آنجایی که بازار این حوزه بسیار داغ است باید حرفی برای گفتن داشته باشید. باید بتوانید وجه تمایزی برای وبلاگ و سفرنامه نویسیتان ایجاد کنید تا وبلاگ نویسی موفق و حرفهای شوید
-
بلاگر کتاب (book blogger)
بوک بلاگر کسی است که کار او معرفی کتابهای تازه و مرور کتابهای قدیمی است. او نه تنها یک خواننده فعال است بلکه به سبب زیاد خواندن کتب متفاوت، به فردی صاحب نظر هم تبدیل شده است و راهنماییهای او میتواند به عنوان یک مرجع راهنماییکننده برای خرید کتاب به حساب بیاید. برخی از آنها حتی کتاب هم به دنبال کنندگان خود امانت می دهند.
نکته حائز اهمیتی وجود دارد و آن هم این است که گاهی پیش میاید که بلاگر با اینفلوئنسر هم معنا در نظر گرفته میشود.
بلاگرها معمولا در زمینه ی به خصوصی صاحب سبک هستند. در همان زمینه فعالیت میکنند و سعی میکنند توجه کاربران در حیطه ی همان موضوع به خود جلب کنند. اما اینفلوئنسرها معمولا استعداد و مهارت خاصی نداشته و تنها با جنجال و ایجاد حاشیه سعی در جلب نظر کاربران دارند. غالبا هدف آنها مشهور شدن از این طریق و امکان دریافت تبلیغات است تا بتوانند به درآمد برسند.
انواع بسیار زیادی از بلاگرها وجود دارد که در این مقاله به معرفی 5 نوع از آنها پرداختیم. برای دسترسی به اطلاعات بیشتر در این زمینه کافی است به صفحه ی مجله بلوباکس مراجعه کنید.
priligy dapoxetine amazon The AHA Scientific Statement provides data that exemplifies the need to choose arbitrary cutoffs for the magnitude of BP change used to classify subjects as salt sensitive