موشن گرافی

امروزه بیشتر کسب و کارها جهت تبلیغات، آگاهی از برند، برندسازی و فروش محصولات یا خدمات خود به ساخت موشن گرافی های خلاقانه روی آورده اند. دلیل این انتخاب در چند نکته کلیدی نهفته است؛ به عنوان مثال ساخت یک ویدئو کلیپ حرفه ای نیازمند به دوربین، نورپردازی، صدابرداری، بازیگر و سپس تدوین ویدئو است ولی ساخت یک موشن گرافی حرفه ای دیگر به ادوات پر هزینه ساخت ویدئو کلیپ نیاز نداشته و بیشتر کارها توسط کامپیوتر انجام می شود، بنابراین هزینه موشن گرافی به مراتب پایین تر است. از طرفی به دلیل ایجاد خلاقیت و کاراکتر سازی موشن گرافی می تواند بسیار جذابتر باشد. از کاربردهای موشن گرافیک می توان موارد زیر را نام برد:

  • ساخت تیزر تبلیغاتی،
  • انیمیشن های دو بعدی،
  • معرفی محصول یا خدمات،
  • ایده های تبلیغاتی
  • و برنامه های آموزشی

مزیت های موشن گرافیک

۱- انتقال مفاهیم به بهترین نحو ممکن

۲- انتقال محتوا در مدت زمان کوتاه

۳- تاثیرگذاری بالا بر روی مخاطب

۴- هزینه کمتر نسبت به تیزرهای واقعی

۵- ابزاری بسیار کاربردی در زمینه دیجیتال مارکتینگ

۶- کیفیت آموزش را بسیار بالا می برد

مراحل تولید موشن گرافیک

 

1- آماده سازی سناریو

در ابتدا با توجه به ارزش های قابل ارائه کسب و کار شما به مشتریانتان و با در نظر گرفتن مزایای رقابتی، سناریو محتوا در اتاق فکر تدوین و جهت تایید برای کارفرما ارسال می گردد.

2-  طراحی دیجیتال

پس از تایید سناریو و بر اساس آن، کارکترها، پس زمینه ها و سایر المان های مورد نیاز در پروژه طراحی شده و جهت تایید برای کارفرما ارسال می گردد .

3- متحرک سازی

با تایید کاراکترها و طراحی های انجام شده از سوی کارفرما، فرایند متحرک سازی آغاز می شود.

4- تدوین و صداگذاری

پس از اتمام مرحله متحرک سازی، کلیه سکانس ها، رندر شده و به بخش تدوین ارسال می شوند. در این مرحله صدای نهایی گوینده نیز در استدیو ضبط و در پروژه اعمال می شود.

5- تحویل پروژه